LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Lattialämmitys ulkotiloihin

Aiemmin vesikiertoista lattialämmitystä ei pidetty vaihtoehtona ulkotiloihin lattialämmitysputkien jäätymisvaaran takia. Vaihtoehtoina tuolloin oli antaa lämmityksen olla päällä vuoden ympäri, myös kylmimpinä kuukausina, kun rakennusta ei käytetty, tai asentaa sähköinen lattialämmitys.

LK Lattialämmityksen avulla voit nauttia ulkotiloistasi jo aikaisin keväällä ja pitkälle syksyyn

Nykyään on olemassa kätevä valmisrakenteinen ratkaisu, joka voi hyödyntää talon vesikiertoista lämmitysjärjestelmää.

Ratkaisu on LK Lämmönvaihdinpaketti, jolla erotetaan lattialämmitys talon muusta lämmitysjärjestelmästä. Lattialämmitysjärjestelmä routasuojataan glykolilla ja näin lämmitys voidaan sulkea ilman jäätymisvaaraa.

Rakenteen periaate

LK Lämmönvaihdinpaketti on valmiiksi koottu yksikkö, jossa on lämmönvaihdin, kiertovesipumppu, manometri, paisuntasäiliö, roskasuodatin ja ohjausventtiili, jossa on itsesäätyvä termostaatti ja kapillaariputkella varustettu kosketusanturi.

Ohjausventtiilissä on säädettävä Kv-arvo ja se voidaan näin ollen muokata laitteiston koon mukaan. Lämmönvaihdinpaketti on rakennettu asennettavaksi suoraan jakotukkiin. Paketti asennetaan jakotukin oikealle puolelle.

Katso tuote

Lämmönvaihdinpaketti lattialämmitykselle

LK Lämmönvaihdinpaketti on ensisijaisesti tarkoitettu glykolisekoitteisiin lattialämmitysjärjestelmiin, jotka pitää erottaa muista lämmitysjärjestelmistä. Tällaisia järjestelmät sopivat ulkotiloihin, kuten talvipuutarhoihin ja autotalleihin, eli tiloihin, joissa talvella voi pitää matalaa lämpötilaa tai kokonaan sulkea lämpö ilman lattialämmitysjärjestelmän jäätymisvaaraa.

Lämmönvaihdinpaketti sopii myös pieniin sulanapitojärjestelmiin, esim. autotallin edustalle, pihakäytävälle jne.

Katso tuote