LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

YLEISTÄ

Esittely

Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista LVI-toimittajista. Olemme toimineet vuodesta 1910 saakka.

Ottamalla jatkuvasti huomioon markkinoiden tarpeen ja työskentelemällä lähellä alan kaikkia toimijoita olemme kehittäneet ainutlaatuisen systeemiajattelun. Nykyään LVI-ratkaisumme ovat monille itsestään selvä valinta. Olemme ylpeitä siitä. Samanaikaisesti se kannustaa meitä uudistumaan ja parantamaan entisestään, ja jatkamaan työskentelyä markkinoiden parhaiden tuotteiden ja systeemien parissa.

Organisaatio

Tuotteiden hyvä saatavuus on A ja O meille toimituksen edelläkävijöille. Siksi muokkaamme aktiivisesti tukkuehtoja, jotta tuotteemme olisivat aina saatavilla kaikkien maan LVI-tukkujen kautta.

Myyntimme tapahtuu strategisesti sijoitettujen myyntikonttorien kautta, ja sitä tukee vahva keskusmarkkinointi. Teknisesti taitava henkilökunta ja alan asiantuntevat myyjät käsittelevät LVI-markkinoiden kaikkia toimijoita; tilaajia, rakennuttajia, tukkukauppiaita, konsultteja ja asentajia.

Kohdataksemme markkinoiden teknisen tuen tarpeen ja nopean palvelun tarpeen olemme kehittäneet tehokkaan organisaation, jolla on kapasiteettia ja taitoa huolehtia sekä isoista että pienistä asiakkaista.

Keskusvarastomme sijaitsee Malmössä, josta tuotteet toimitetaan tehokkaasti ympäri Eurooppaa. Suomen asiakkaita palvelee varastomme Helsingissä.

Tuotteet ja järjestelmä

Menestymisemme syy on se, että myymme itse kehitettyjä LVI-järjestelmiä ja olemme samanaikaisesti maahantuoja joukolle markkinoiden johtavia eurooppalaisia tavaramerkkejä.

Valikoima koostuu etupäässä järjestelmistä lämpöpattereille ja lattialämmitykselle, käyttövedelle ja viemäröinnille, sekä erityyppisille putkille ja putkikytkennöille. Yhtiön sisällä toimii myös kehittynyt suurelementtiosasto, joka valmistaa räätälöityjä LVI-rakenteita asennusliikkeille ja OEM-asiakkaille.

Tuotekehittelijöidemme työn painopisteenä on järjestelmäkehitys ja käyttöystävällisyys, joka tarjoaa ratkaisuja, joille ominaista on kustannustehokkuus, ympäristöystävällisyys ja järkevät asennukset. Muutamia esimerkkejä ovat lattialämmitysjärjestelmä LK Lattialämmitys ja PE-X-putkijärjestelmä LK Universal sekä lämmitys- että käyttövedelle.

Henkilökunta

Ota meihin yhteyttä