LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Vuodonilmaisujärjestelmä

Estä vuodon muuttuminen suureksi vahingoksi

LK CubicSecure suojaa kotiasi vesivahingoilta

Suojaa kotiasi vuodoilta 24/7

CubicSecure valvoo veden virtausta ympäri vuorokauden havaitakseen mahdolliset vuodot. Onnettomuuden sattuessa järjestelmä katkaisee veden syötön ja varoittaa ylläpitäjiä ja käyttäjiä.

 

Vedenvalvontayksikkö palkitulla tekniikalla

CubicSecure yhdessä MyLK-sovelluksen kanssa mahdollistaa lämpötilan, veden kulutuksen ja paineen seuraamisen milloin ja missä tahansa. Reaaliaikaisen seurannan avulla voit hallita veden kulutusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Nopea ja helppo asennus

Yhteistyökumppaniemme avulla pääset alkuun ja saat hankittua vedenvalvontayksikön kotiisi.

Täydellinen hallinta MyLK-sovelluksella

CubicSecure ilmoittaa sinulle MyLK-sovelluksen kautta heti havaittuaan poikkeuksen ja voit ryhtyä toimenpiteisiin suoraan puhelimestasi, missä ikinä oletkin. Sovelluksessa voit liittää käyttäjiksi useita perheenjäseniä turvallisuuden ja valvonnan parantamiseksi.


Hälytystoiminnon ja laitteessa olevan venttiilin ohjauksen lisäksi, sovelluksen avulla voit seurata vedenkulutustasi reaaliajassa.

CubicSecure toimii myös ilman puhelinta tai internetyhteyttä, ohjaa laitteessa olevaa venttiiliä ja ilmoittaa hälytyksestä äänisignaalilla. Venttiiliä voidaan käyttää myös manuaalisesti, esimerkiksi sähkökatkon sattuessa.

Suoja kaikentyyppisten vuotojen varalta

Mikrovuoto
CubicSecure havaitsee mahdolliset mikrovuodot kerran vuorokaudessa tehtävällä painetestillä. Käyttäjä saa ilmoituksen toisen peräkkäisen havainnon jälkeen ja venttiili suljetaan kolmannen peräkkäisen havainnon jälkeen.

Välivuoto
Laite katkaisee veden syötön, jos jatkuva virtaus virtaama-alueella 6–1499 litraa tunnissa jatkuu yli 45 minuuttia. Sovelluksessa on mahdollisuus keskeyttää vuodonvalvonta väliaikaisesti erikoistarpeita varten.

Suuri vuoto / putkirikko
Putkirikon sattuessa, kun virtaus on vähintään 1500 litraa tunnissa, venttiili sulkeutuu välittömästi 90–120 sekunnin kuluessa.

Vesivahingot ovat vakuutustapauksissa suurin yksittäinen vahinkokustannus. CubicSecure on aina hyvä investointi, joka parantaa mielenrauhaasi. Vakuutusyhtiöt voivat tarjota myös alennusta kotivakuutuksestasi, tai pienempää omavastuuta! Tämä kannattaa tarkistaa vakuutusyhtiöltäsi hankinnan yhteydessä.

Asunnonomistajat ja LVI-alan ammattilaiset kertovat mielipiteensä

Se on jännittävää tämäntyyppisen uuden tekniikan kanssa. Tämän järjestelmän avulla asukkaamme ja me kiinteistönomistajina saamme paremman ymmärryksen kulutuksestamme ja kenties näin autamme vuokralaisiamme elämään kestävämmin.

Magnus Jägre, IT- ja kestävyyspäällikkö

Yksi asia vähemmän, josta minun on huolehdittava. Hyvä myös saada näkyvyyttä vedenkäyttöämme.

Gustaf, asunnonomistaja

Vakuutusyhtiön kautta asennettu CubicSecure havaitsi vuotavan wc- ja huuhtelupainikkeen, joka hukkasi vettä, mikä teki käyttäjän iloiseksi ja säästää turhaa vedenkulutusta. Se auttoi myös säästämään vettä, kun käyttäjä oli poissa viikonlopun löysällä paineistetulla puutarhaletkulla viime kesänä.

Jonas Högström, Putkiasentaja

Palkittu tekniikka pitää kotisi turvassa

CubicSecuren avulla saat erittäin edistyksellisen tekniikan, joka suojaa kotiasi vesivahingoilta. Vedenvalvontayksikkö on suunniteltu helposti asennettavaksi ja käyttäjän kannalta yksinkertaiseksi käyttää.

CubicSecure on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa.

Pieni laite, helppo asentaa

CubicSecure on vain 110 mm pituudellaan maailman pienin all-in-one vuodonvalvontalaite. Vedenvalvontayksikössä on tehokas ja älykäs tekniikka, ja siinä on sisäänrakennettuna venttiili, moottori, sekä paine-, lämpötila- ja ultraäänianturit.

CubicDetector laajentaa suojaa riskialueilla

Kun yksi tai useampi CubicDetector-vuodonilmaisin on yhdistetty CubicSecureen, saat laajemman suojan vuotoja vastaan. Vuodonilmaisimet sijoitetaan paikkoihin, joissa piilevien vuotojen riski on suurin, esimerkiksi keittiökaappiin, pesualtaan alle.

Vuodonilmaisimet havaitsevat suoran kosketuksen veden kanssa ja mittaavat jatkuvasti lämpötilaa ja kosteutta.

Jos haluat seurata veden virtausta useista paikoista, tai hallita veden virtausta tarkemmin, voit liittää yhteen useita CubicSecure-laitteita.

FAQ

Olemme keränneet tänne yleisimmät kysymykset LK CubicSecuresta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina olla suoraan yhteydessä meihin.

Katso, kuinka CubicSecure toimii