LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Prefab

Ideasta valmiiseen tuotteeseen

Esivalmistus tarjoaa aikaa säästäviä, turvallisia ja kannattavia asennuksia

LK on kanssasi alusta loppuun laadukkaalla ajattelulla kaikilla tasoilla. Suunnittelijoillamme on runsaasti teknistä osaamista ja kokoonpano tapahtuu omassa tuotantolaitoksessamme.

Kaikki voidaan esivalmistaa

Kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta voimme esivalmistaa monenlaisia LVI-ratkaisuja. Esimerkkejä ovat vesimittarikaapit, jakotukkikaapit, putkisaneerauselementit, runkoputket sekä viemärihaaroitukset.

Tehosta rakennusprosessia

Asentajan työksi jää ainoastaan valmiin tuotteen kiinnittäminen ja liittäminen. Aikaa säästyy merkittävästi, kun kaikkia tuotteeseen kuuluvia yksittäisiä komponentteja ei tarvitse asentaa itse. Hävikkiä ei enää ole. Pois jäävät myös laatuongelmat, jotka johtuvat stressistä, kokemattomuudesta, vääristä työkaluista, huonosta säästä tai ahtaista tiloista.

Lajitelma

Yhdistämme putkiosat suurempiin yksiköihin tai kokonaisiin järjestelmiin. Työskentelemme pääasiassa materiaaleissa, kuten PE-X, AluPex, PP-R ja PEH. Tietenkin noudatamme kaikkia soveltuvia alan sääntöjä.

Tee oikein alusta alkaen

Olemme mukana jo suunnitteluvaiheessa, joten voimme tarjota alusta alkaen oikeita LVI-ratkaisuja. Kokeneiden suunnittelijoidemme materiaali- ja komponenttivalinnat takaavat todellisuudessakin toimivia kokonaisratkaisuja.

Käsittely rakennustyömaalla on minimaalista

Nopeampien asennusaikojen lisäksi saat alemmat säilytyskustannukset, kun toimitamme selkeästi merkityt pakkaukset oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Jokainen lähetys pakataan niin, että manuaalinen käsittely rakennustyömaalla on minimaalista. Ostaminen helpottuu, toimitusten valvonta sujuu ja hallinnointi helpottuu. Kerro meille hankkeestasi, niin räätälöimme tehokkaan ratkaisun yksittäisistä yksiköistä todella suuriin volyymeihin.

Siirry suoraan...