LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

  • LK Systems Village

    LK Huonesäätö Arc

    Tulevaisuuden lattialämmitysjärjestelmä on täällä!

  • LK Systems Village

    LK Systems

    Tule mukaan virtuaalikaupunkiimme - LK Villageen - jossa voit tutustua tuotteisiimme ja järjestelmiimme, jotka soveltuvat useimpiin kiinteistöihin ja projekteihin.

Lattialämmitys

Lattialämmitys

Järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja se voidaan muokata sopimaan kaikkiin lattiarakenteisiin. Meillä on asennusratkaisuja, jotka sopivat puupalkistoihin, betonivaluihin, sekä kantaviin lattioihin.

Universal

Lämmitys- ja käyttövesi

Universal-järjestelmään kuuluu kattava valikoima asennusosia, asennuskaappeja, jakotukkeja, liittimiä ja venttiileitä.

Prefab

Prefab

Esivalmistetuilla tuotteilla säästät aikaa ja varmistat laadukkaan toteutuksen. Meiltä saat räätälöidyt ratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Tekniset Armatuurit

Tekniset Armatuurit

Tekniset Armatuurit on valikoima korkealaatuisia veden ohjaus- ja säätölaitteita talotekniikan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu laitteita, käyttö- ja lämmitysverkostoihin, veden mittaukseen ja vuodonvalvontaan.

LVI-alan toimittajasi

LK Systems on yksi pohjoismaiden johtavista lämmitys- ja käyttövesiratkaisujen toimittajista. Kehitämme vesikiertoisia järjestelmiä lattialämmitykseen, käyttöveteen ja saneeraukseen. Järjestelmämme ovat helppoja asentaa ja esivalmistelulaitoksessamme kokoamme myös räätälöityjä ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat asennusta entisestään. Ideasta valmiiseen tuotteeseen, meiltä saat älykkäimmät ratkaisut tänään ja tulevaisuudessa.

LK Cubic Secure

LK PressPex ECO Liukumuhvi

LK Jakotukkikaappi UNI MLP

LK Komposiitti ja venttiilit

LK vattenbild