LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LK System

Järjestelmäratkaisut

Tarjoamme yhden LVI-markkinoiden laajimmista tuotevalikoimasta, joka koostuu pääasiassa itse kehitetyistä järjestelmistä vesiohenteiseen lattialämmitykseen, vesijohtoveteen, patterilämmitykseen ja viemäriin.

Lattialämmitys

Lattialämmitys

Järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja se voidaan muokata sopimaan kaikkiin lattiarakenteisiin. Meillä on asennusratkaisuja, jotka sopivat puupalkistoihin, betonivaluihin, sekä kantaviin lattioihin.

Universal

Lämmitys- ja käyttövesi

Universal-järjestelmään kuuluu kattava valikoima asennusosia, asennuskaappeja, jakotukkeja, liittimiä ja venttiileitä.

Prefab

Prefab

Esivalmistetuilla tuotteilla säästät aikaa ja varmistat laadukkaan toteutuksen. Meiltä saat räätälöidyt ratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Tekniset Armatuurit

Tekniset Armatuurit

Tekniset Armatuurit on valikoima korkealaatuisia veden ohjaus- ja säätölaitteita talotekniikan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu laitteita, käyttö- ja lämmitysverkostoihin, veden mittaukseen ja vuodonvalvontaan.

Maalämmitys

Maalämmitys on tehokas työkalu liukasonnettomuuksien ehkäisyyn, saavutettavuuden lisäämiseen ja talven siivoustarpeen vähentämiseen. Valitsemalla vesikiertoisen maalämmityksen käyttäjä voi hyödyntää eri prosessien hukkalämpöä sekä kaukolämmön palautusta.

Conex

Valikoima on markkinoiden laajin ja sitä on saatavana mitoissa 6 - 54 mm. Liittimet on valmistettu sinkinpoistonkestävästä messingistä, ja niitä on saatavana sekä keltaisena että kromattuina.

Paina työkalu

Puristustyökalu on täydellinen valikoima puristuskoneita ja puristusleukoja liittimillemme LK PressPex Universal-sarjassa ja LK> B <Press. Paina kone Connect, voit helposti muodostaa yhteyden matkapuhelimeesi nähdäksesi koneen tilan.