LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Lämmitys- ja käyttövesi

Lämmitys‑ ja käyttövesi

Putkistojärjestelmät käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Lämmitys- ja käyttövesi

PE-X- ja Komposiittijärjestelmistämme löytyy kattava valikoima asennusosia, kaappeja, jakotukkeja, liittimiä ja venttileitä. Järjestelmät on testattu ja hyväksytty alan tiukimpien määräysten ja testausmenetelmien mukaisesti. Teemme myös esivalmistettuja räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti helpottamaan ja nopeuttamaan asennusta.

Rör

Kolme liitintä kahdelle putkityypille

LK PE-X- ja Komposiittiputkia voidaan käyttää käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien asennuksissa. Putkien dimensiot vastaavat toisiaan ja ne on mahdollista liittää nopeasti ja helposti kolmella vaihtoehtoisella liitintyypillä.

LK PressPex puristusliitin, joka asennetaan puristusleualla varustetulla puristuskoneella.
LK PushFit pistoliitin, joka asennetaan käsityökaluilla.
LK Puserrusliitin perinteinen liitin, joka asennetaan käsityökaluilla.

Rör kopplingar

Nopea ja helppo asennus

Asennus on helppoa ja nopeaa tyyppihyväksytyillä liittimillämme, jotka ovat turvallisia ja valikoimastamme löytyy laaja valikoima kaikkiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Saatavana on myös useita erilaisia asennusosia, joiden avulla varmistetaan turvallinen ja varma asennus, mm. asennuskiinnikkeitä, hanakulmarasioita, seinäläpivientikaaria, seinäkiskoja, telineitä, sekä putkikiinnikeitä.

LK PEX Universalrör

LK PEX Universal-putki

PE-X-putki on valmistettu homogeenisesta PE-Xa-muovista Ruotsin tuotantolaitoksessamme. Putket on tarkoitettu käytettäväksi käyttövesijärjestelmissä, mutta niissä on happidiffuusiosuoja, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää myös lämmitysjärjestelmissä ilman vaaraa, että happi pääsee putkistoon. Putket on saatavana harmaaseen suojaputkeen asennettuna, sekä eristetyllä suojaputkella. Putkikoot ovat 16 mm, 20 mm sekä 25 mm ja ne toimitetaan putkikeloina pituudeltaan aina 200 m asti.

LK PAL Universal-putki

LK PAL Universal-putki

Komposiittiputken sisemmän ja ulomman kerroksen materiaali on PE-RT ja niiden välissä on alumiinikerros. Putket sopivat käyttövedelle. Alumiinikerroksen ansiosta putket ovat happidiffuusiotiiviitä. Ne ovat metalliputkien tapaan suoria ja jäykkiä, mutta samalla merkittävästi metalliputkia kevyempiä, minkä ansiosta niitä on selvästi helpompi käsitellä. Ne sopivat erinomaisesti näkyviin jääviin asennuksiin, sekä vaaka- ja pystysuuntaisiin runkolinjoihin. Putkikoot ovat suorina salkoina 16–75 mm ja putkikeloina aina 40 mm asti.

Lyijytön valikoima

Suuri osa PressPex-valikoiman tuotteista on lyijyvapaita ja siten parempia sekä ympäristölle, että järjestelmän käyttäjille. LK Lämmitys- ja käyttövesi Eco tuotesarja on valmistettu sinkkikadon kestävästä lyijyvapaasta messingistä ja se koostuu putkiasennuksissa käytettävistä puristusliittimistä, jakotukeista ja hanakulmarasioista, joita käytetään LVI-asennuksissa.

Rör

Putki

PE-X-putki on valmistettu homogeenisesta PE-Xa-muovista Ruotsin tuotantolaitoksessamme.

PAL-putken sisemmän ja ulomman kerroksen materiaali on PE-RT ja niiden välissä on alumiinikerros.

installationsskåp

Jakotukkikaapit

Kaikki jakotukkikaappimme ja niihin liittyvät asennusohjeet on sovitettu alan nykyisten määräysten mukaisiksi. Kaapit on tarkoitettu asennettavaksi seinään upotettuna, seinän pintaan, tai kattoon. Kaappi täydennetään kehyksellä ja ovella.

Monteringsdetaljer Grip

Asennusosat

Valikoimastamme löytyy laaja erilaisia asennusosia, joiden avulla varmistetaan turvallinen ja varma asennus, mm. asennuskiinnikkeitä, hanakulmarasioita, seinäläpivientikaaria, sekä putkikiinnikeitä.

LK Fördelare

Jakotukit

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja, kierreliitännöillä, PushFit-pistoliittimillä – sulkuventtiileillä, tai ilman sulkuja.

Ventiler

Venttiilit

Valikoimastamme löydät myös tarvittavat sulkuventtiilit jakotukkeihimme ja liittimiimme.

verktyg pressmaskin

Työkalut

Markkinoiden parhaat käsi- ja puristustyökalut Universal-järjestelmäämme.

LK Universal Eco -tuotesarja

LK Lämmitys- ja käyttövesi Eco -tuotesarja on valmistettu sinkinkadon kestävästä lyijyttömästä messingistä, ja se koostuu LVI-asennuksiin käytettävistä puristusliittimistä, jakotukeista ja hanakulmarasioista. Pyrimme jatkuvasti pienentämään tuotteidemme ympäristövaikutusta ja suunnittelemme lyijyttömän tuotevalikoiman laajentamista asteittain.

LKn M kierteiset Liittimet ja Venttiilit

Tuotteiden LK Palloventtiilirunko, M-kierre ja LK PressPex Venttiililiitin avulla sulkuventtiilien ja LK Universal PE-X tai PAL -putkien asennus on helppoa ja nopeaa puristusliittimillä ilman erillisiä tiivisteitä, tai tiivistyksiä.