LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

markvärme rör

Sulanapito

LK Sulanapito on putkijärjestelmä, joka pitää maan lumettomana ja jäättömänä. LK:lla on monivuotisen kokemuksen ansiosta vahva osaaminen sulanapitojärjestelmistä.

Lisäturvaa ja mukavuutta sulanapitojärjestelmällä

Sulanapitojärjestelmä on tehokas ratkaisu liukastumisonnettomuuksien ehkäisyyn, ulkoalueiden käytettävyyden parantamiseen ja kunnossapitotöiden vähentämiseen talvella. Sulanapitojärjestelmän energianlähteenä voidaan hyödyntää erilaisten prosessien hukkalämpöä, tai kaukolämmön paluuvettä.

Sulanapidon parhaat puolet

LK Sulanapidolla alueet pysyvät jäättöminä ja lumettomina. Järjestelmä sopii kaduille, aukioille, areenoille, teollisuustiloihin, sekä pysäköintialueille ja ajoluiskiin. Kaikki järjestelmän osat on valmistettu ruostumattomasta materiaalista, mikä pidentää käyttöikää ja minimoi huollon tarpeen.

Malmö

Tarveohjattu käyttö

Järjestelmä koostuu sulanapitoputkilla tehdyistä alueista, jotka on liitetty maan alle, tai asennuskaappeihin sijoitettaviin jakotukkeihin. Sulanapitojärjestelmään on saatavana tarveohjattuun käyttöön tarvittava laitteisto. Käyttöä ohjaa tällöin maan pinnassa oleva anturi, joka mittaa lämpötilaa ja sadetta ja kytkee sulanapidon päälle tarvittaessa.

Tehokas matalalämpötilajärjestelmä

Koska LK Sulanapito on matalalämpötilajärjestelmä, siinä voidaan tehokkaasti hyödyntää eri prosesseista syntyvää hukkalämpöä, tai kaukolämmön paluuvettä. Joka talvi media ja viranomaiset varoittavat liukkaista keleistä ja raportoivat liukastumisonnettomuuksista. Liikenne- ja viestintäministeriön työryhmän mukaan liukastumistapaturmien ennaltaehkäisy säästäisi yhteiskunnan varoja kymmenkertaisesti. On arvioitu, että yhden euron sijoittaminen tapaturmien ennaltaehkäisyyn toisi 10 euron säästöt tapaturmien aiheuttamiin sairaanhoitokuluihin (lvm, 2006).

LK Sulanapitojärjestelmän edut

  • Vähentää liukastumisonnettomuuksien riskiä
  • Esteettömyys paranee
  • Säästöt jään- ja lumenpoistossa
  • Säästöt hiekoituksessa ja sen puhdistuksessa
  • Mahdollisuus hyödyntää prosessien hukkalämpöä
  • Vähemmän likaa ja sohjoa alueen liiketiloissa
Sulanapito

Tehokas matalalämpötilajärjestelmä.