LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Rakennamme kestävää ja tulevaisuutta

Olemme askeleen edellä

Kestävän tulevaisuuden luominen ei ole koskaan ollut tärkeämpää! Alan johtavana toimijana olemme askeleen edellä ja työskentelemme uskollisesti ja pitkäjänteisesti korkeiden ja ilmoitettujen ympäristö- ja kestävyystavoitteidemme mukaisesti. Markkinoiden parhaiden ja ympäristöystävällisimpien tuoteratkaisujen tarjoamisen jatkaminen edellyttää vakiintunutta sisäistä kestävyystyötä. Sitoutumisemme ja ympäristökeskeisyytemme sekä selkeät säännöksemme läpäisevät kaiken toimintamme ja luovat suotuisat olosuhteet kestävälle rakentamiselle. Visiomme on tehdä kestävästä rakentamisesta helppoa ja turvallista asiakkaillemme.

Jos haluat lukea lisää kestävyystyöstämme, löydät tämän vuoden kestävyysraportin täältä: LK Kestävyysraportti 2023 (ruotsiksi)

Kestävät tuotteet

Tuotteillamme on pitkä käyttöikä. Pyrimme myös valmistamaan tuotteita, jotka ovat energiatehokkaita ja auttavat vähentämään energiankulutusta.

Ympäristö ja kestävyys

On tärkeää ottaa vastuu tuotteen koko elinkaaresta, ja me pyrimme aktiivisesti vähentämään ympäristövaikutuksiamme.

Sosiaalinen kestävyys

Pyrimme luomaan paremman tulevaisuuden kunnioittamalla ihmisoikeuksia ja edistämällä oikeudenmukaista ja kunnioittavaa työympäristöä.

EPD:t saatavilla verkkosivuillamme

EPD:t löytyvät nyt verkkosivuiltamme. Hienoa, eikö? EPD:t löytyvät suoraan kunkin tuotteen alta tai välilehdeltä Tekninen dokumentaatio. Meillä on EPD:t useimmille asennustuotteillemme. EPD on lyhyesti sanottuna ympäristötuoteseloste, jossa kuvataan tuotteen ympäristövaikutukset koko sen elinkaaren aikana. Tietoisuuden lisääminen ja avoimuus tuotteidemme ympäristövaikutuksista on tärkeää LK:lle. Näin nostamme alan standardeja ja autamme asiakkaitamme tekemään kestäviä päätöksiä. Ilmastoselvityksiä koskeva vaatimus ei ole vielä tullut voimaan, mutta LK jatkaa edelläkävijänä ja luo edellytyksiä kestävälle tulevaisuudelle. Olemme ylpeitä siitä!