LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Ympäristo & Laatu

Uskomme kestävään kehitykseen

Pyrkimyksemme tehdä yhä ympäristöystävällisempiä tuotteita, ratkaisuja ja järjestelmiä edellyttää, että meillä on säännökset ja selkeät ympäristötavoitteet. Se vaatii myös sitoutumista, asennemuutoksia ja käytännön työkaluja päivittäiseen työhön. Siksi olemme jo jonkin aikaa tukeneet ympäristötyötä koko organisaatiossa. Voimme sanoa, että LK panostaa täysin ja asiantuntevasti ympäristöön kaikissa tilanteissa.

Meiltä löytyy lyijytön tuotevalikoima

LK Universal Eco-tuotesarja on valmistettu sinkkikadon kestävästä lyijyttömästä messingistä, ja se koostuu LVI-asennuksiin käytettävistä puristusliittimistä, jakotukeista ja hanakulmarasioista. Kaikki käyttövesijärjestelmiin tarkoitetut messinkituotteemme täyttävät voimassa olevat vaatimukset. Pyrimme jatkuvasti pienentämään tuotteidemme ympäristövaikutuksia ja suunnittelemme laajentavamme lyijytöntä valikoimaamme asteittain.

 

Kierrätettyjä materiaaleja tuotteissa

Pyrimme aina käyttämään kierrätettyjä materiaaleja tuotteissamme. Kaikki kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteemme merkitään kierrätystunnuksella.

LK HeatFloor 22:lla on pohjoismainen ympäristömerkki

LK HeatFloor 22, uralevy ja kääntölevy on saanut pohjoismaisen Joutsenmerkin. Se merkitsee sitä, että levyt täyttävät ympäristömerkin korkeat standardit, jotka koskevat formaldehydipäästöjen raja-arvoja.

LK HeatFloor 22, Uralevy
LK HeatFloor 22, Kääntölevy
Certifikat

Ympäristövaikutusten vähentäminen hukkalämmön avulla

Kun Ulricehamnin tehtaamme rakennettiin, oli luonnollista panostaa ympäristövaikutusten vähentämiseen. Siksi rakensimme kiinteistön alle suuren säiliön, johon kerätään tuotannon hukkalämpö. Se lämmittää koko 18 000 m2:n kiinteistön. Toimitamme energiaa myös kunnan kaukolämpöverkkoon.

ISO-ympäristösertifikaatti

Varmistaaksemme laadukkaan ja ympäristöystävällisen tuotannon, olemme kehittäneet ISO-standardien mukaisen integroidun johtamisjärjestelmän, joka ohjaa liiketoimintaa laatua ja ympäristöä ajatellen.

Download environmental and quality certificate ISO14001 & ISO9001 (PDF)

Lataa ympäristöpolitiikka (pdf)

Code of Conduct

Meidän Code of Conduct (toimintaohjeet) sisältävät vähimmäisvaatimukset, jotka asetamme sekä itsellemme että kaikille toimittajillemme ihmisoikeuksien, työntekijöiden oikeudenmukaisen ja kunnioittavan kohtelun, liiketoimintaetiikan ja ympäristövastuullisuuden suhteen. Vaadimme myös, että kaikki toimittajamme varmistavat, sekä heidän alihankkijansa ja edustajansa täyttävät näiden toimintaohjeiden vaatimukset.

LK Gruppens uppförandekod
Supplier_Code of conduct

Kuljetukset keskusvarastoltamme ovat nyt hiilidioksidineutraaleja

Me ilmastokompensoimme hiilidioksidipäästöjä joita syntyy kun tuotteitamme kuljetetaan logistiikkakeskuksestamme asiakkaillemme istuttamalla puita Vi-skogen-järjestön kanssa. LK Systems auttaa parantamaan ympäristöä ja torjumaan köyhyyttä itä-Afrikassa.

Lue lisää kestävästä kehityksestä LK:lla

Me olemme kultasponsori Team Rynkeby - Good Morgonille

Team Rynkeby - God Morgon on osa eurooppalaista hyväntekeväisyysprojektia, joka kerää vuosittain rahaa syöpää sairastaville lapsille sekä heidän perheilleen. Viikossa keräten rahaa lasten syöpärahastolle Barncancerfondenille. Mahtava suoritus, jota me ilolla sponsoroimme.

LK sponsoroi tänä vuonna WaterAidiä

WaterAid tekee työtä sen eteen, että kaikilla olisi käytössä puhdasta vettä ja parempi terveys- ja hygieniatilanne.

Lue WaterAidistä lisää

Kuva: UNICEF / Georgina Cranston

LK sponsoroi UNICEFia tänä vuonna

UNICEF tekee työtä ympäri maailman auttaakseen lapsia saamaan lapsuuden johon heillä kaikilla on oikeus

Lue lisää UNICEFista