LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Lattialämmitys

Olemme kehittäneet ja hienosäätäneet lattialämmitysjärjestelmäämme pitkään voidaksemme tarjota sinulle taloudellisen, turvallisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun, joka on helppo asentaa.

LK Lattialämmitys kaikissa ympäristöissä

Järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja se voidaan muokata sopimaan kaikkiin lattiarakenteisiin. Meillä on asennusratkaisuja, jotka sopivat puupalkistoihin, betonivaluihin, sekä kantaviin lattioihin.

Lattialämmitys on älykäs ja helppo tapa parantaa elämänlaatua kodissasi. Lämpö jakaantuu tasaisesti koko huoneeseen ja lattian lämpötila on miellyttävä. Asennettuna lattialämmityksestä ainoa näkyvä osa on huonetermostaatit. Huonetermostaatit sijoitetaan huoneisiin ja ne kommunikoivat langattomasti tai langallisesti lattialämmitysjakotukin kanssa. Kun rakennat uutta taloa, tai teet laajemman remontin ja asennat lattialämmityksen koko taloon tai suurelle alueelle, LK Jakotukki sijoitetaan seinään asennettavaan LK Jakotukkikaappiin. Jakotukille kootaan kaikki lattialämmityspiirit ja kaappi piilottaa ne huomaamattoman luukun taakse, josta ne on helppo tarkastaa.

Moni luulee, että sähköinen lattialämmitys on ainoa vaihtoehto lattialämmityksen toteuttamiseen pienelle alueelle. Kuitenkin, jos talossa on olemassa oleva vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, sen hyödyntäminen olisi järkevää ja energiatehokasta, vaikka lattialämmitys toteutetaan pienellekin lattia-alueelle. Kun eteistä, kylpyhuonetta, keittiötä tai pesuhuonetta kunnostetaan lattioiden osalta, lattialämmitys kannattaa asentaa, jotta lattian kylmyyden tunne poistuu ja lattia kuivuu tehokkaammin. Jos muualla talossa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, esimerkiksi lämpöpatterit, vesikiertoinen lattialämmitys voidaan ongelmitta liittää olemassa olevaan järjestelmään.

Me LK:lla olemme sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan laadukkaita tuotteita, joita on helppo käyttää. Lattialämmityksessä LK on johtava yritys, jolla on pitkä kokemus. Voit olla ratkaisujemme laadusta ja että ne on kehitetty korkeimpien standardien mukaisesti, ja että sinulla on aina mahdollisuus saada tuotteisiimme varaosia. Jos olet epävarma valinnastasi, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme ja kysyä neuvoa.

LK Lattialämmitys

LK-lattialämmitysjärjstelmä soveltuu sekä betoni- että puulattioihin. Meillä on tarjota lattialämmitysratkaisuja kaikenlaisiin lattiarakenteisiin, olipa kyseessä uudiskohde tai saneeraus.

LK Lattialämmityslevy Silent 30, 50

LK Lattialämmityslevy Silent on tarkoitettu asennettavaksi uivana kantavan lattiarakenteen päälle kuiviin tiloihin. Järjestelmä koostuu 30 tai 50 mm:n paksuisesta EPS-eristyslevystä, joka vaimentaa askelääniä välipohjassa.