LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Huonesäätö lattialämmitykselle

Lattialämmitysjärjestelmän sydän ja aivot

LK Huonetermostaattien avulla säädetään oikea lämpötila huoneisiin. Termostaatit sijoitetaan huonetiloihin ja niiden tehtävänä on mitata ja ohjata huoneen lämpötilaa. Huonetermostaatteja on saatavana eri värisinä ja niiden ulkonäkö on muokattavissa erilaisten asennuskehysten avulla. Termostaatteja löytyy sekä langallisina, että langattomina vaihtoehtoina.

LK Huonesäätö Arc

Olemme kehittäneet tulevaisuuden lattialämmityksen säätöjärjes­telmän jokaiseen rakkaaseen kotiin. Digitalisoitu järjestelmä on helppo kytkeä ja käyttää. Ja siitä on helppo tykätä.

Muotoilu, joka lämmittää

LK Huonesäätö Arc koostuu useista komponenteista, jotka yhdessä muodostavat optimoidun huonesäätöjärjestelmän, jossa mukavuus ja toiminta ovat täysin hallittavissasi.

Vastaanotinyksikkö, huoneanturit ja termostaatit kommunikoivat langattomasti, langallisesti, tai jopa niiden yhdistelmänä. Näkyviin jäävien LK Arcien ulkonäkö on muokattavissa eri värisillä, huomiota herättämättömillä termostaateilla ja eri värisillä/ muotoisilla asennuskehyksillä, jotta ne sopisivat juuri sinun kotiisi.

Lue lisää
LK Arc on varustettu verkkoyhteydellä, joten voit ohjata lattialämmitystäsi mistä tahansa

Ohjaa lämmitystä sovelluksella

LK Arc on varustettu verkkoyhteydellä, joten voit ohjata lattialämmitystäsi mistä tahansa

MyLK-sovelluksella voit ohjata kotisi lämmitystä ja säätää lämpötilaa huonekohtaisesti. Sovelluksessa on monia älykkäitä toimintoja ja samalla se on erittäin helppokäyttöinen. Voit esimerkiksi kytkeä lomatoiminnon päälle tai ohjata kesämökin lämmitystä etänä napin painalluksella. Näet myös eri huoneiden kosteusarvot, minkä ansiosta voit hallita kotiasi vielä paremmin.

Sovellusta voidaan käyttää kaikkien lattialämmitysjärjestelmiemme kanssa, joita ohjataan LK Arcin kautta ja liitettävyys kuuluu sen vakiovarusteisiin. Tämä tarkoittaa, että lattialämmitysjärjestelmän liittäminen lähiverkkoon ja internetpalveluihin on mahdollista ilman lisälaitteita.

Lue lisää

LK Huonesäätö Standard S1 & S2 - niille, jotka eivät tarvitse verkkoyhteyttä

Huonesäätövaihtoehdot S1 ja S2 ovat langallisia säätöjärjestelmiä LK Lattialämmitystä varten. Järjestelmä toimi ns. itsemodulointitekniikalla, jolla saadaan paras mahdollinen energiatehokkuus. Itsemodulaatiotekniikka mukauttaa lattialämmityksen tehoa suhteessa asetettuun lämpötilaan. Kun huonelämpötila lähestyy asetettua lämpötilaa, tehoa vähennetään asteittain ylilämpenemisen välttämiseksi.

LK Rumstermostat S1

LK Huonetermostaatti S1

Uuden sukupolven langalliset huonetermostaatit ovat muotoilultaan erittäin ohuita sulautuen näin helposti huoneen sisustukseen.

Termostaatit toimivat ns. itsemodulointitekniikalla, jolla saadaan tasainen ja miellyttävä sisäilmasto sekä paras mahdollinen energiatehokkuus.

LK Rumstermostat S2

LK Huonetermostaatti S2

LK Huonetermostaatissa S2 on moderni muotoilu, lasimainen pinta ja miellyttävä valkoinen diodinäyttö. Termostaatissa on hipaisunäppäimet, mikä korostaa puhdasta ja hillittyä ulkomuotoa.

Termostaatti sopii myös julkisiin tiloihin, sillä säädöt saadaan tarvittaessa helposti lukittua ulkopuolisilta.

Päivitä lattialämmitysjärjestelmäsi

LK Arc on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien lattialämmitysjärjestelmien kanssa

Vaihda vanhat termostaatit uusiin

Voit milloin tahansa korvata vanhat termostaatit LK Arcilla. Termostaatit sopivat kaikkiin vuodesta 1980 alkaen markkinoilla oleviin lattialämmitysjärjestelmiin, toimittajasta riippumatta.

Uudet huonetermostaatit voivat vaikuttaa paljon huoneen esteettiseen vaikutelmaan sekä energiankulutukseen, sillä LK Arc on huomattavasti älykkäämpi verrattuna vanhempiin järjestelmiin. 

LK Huonetermostaatti S1

LK Huonetermostaatti S1 – langallinen huonetermostaatti erittäin ohuella muotoilulla.

LK Huonetermostaatti S2

LK Huonetermostaatissa S2 on moderni muotoilu, lasimainen pinta ja miellyttävä valkoinen diodinäyttö. Termostaatissa on hipaisunäppäimet, mikä korostaa puhdasta ja hillittyä ulkomuotoa.

LK Huonetermostaatti Arc

LK Huonetermostaatti Arc

LK Arc on optimtoitu huonesäätöjärjestelmä, jossa mukavuus ja toiminnot ovat täysin sinun hallinnassasi.