LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LK Huonesäätö Arc

Tulevaisuuden lattialämmitysjärjestelmä

Muotoilu joka lämmittää

Lämmityksen pitää tuntua, mutta ei näkyä. Lämmityksen pitää vain olla olemassa ja toimia kaikissa tilanteissa. Kuin lämmin vastaanotto tullessasi kotiin, mukava ja tarjota tasainen lämpö.

LK Huonesäätö Arc

Olemme kehittäneet tulevaisuuden lattialämmitysjär jestelmän, joka sopii jokaiseen kotiin. Huomiota herät tämättömät termostaatit useissa eri väreissä ja erilaisilla asennuskehyksillä. Tutustu ajattomaan, valittavissa olevalla muotoilulla varustettuun LK Arc huonesäätöön.

Langaton ja langallinen

LK Arc on optimtoitu huonesäätöjärjestelmä, jossa mukavuus ja toiminnot ovat täysin sinun hallinnassasi. Järjestelmän osat kommunikoivat langattomasti, langallisesti, tai jopa niiden yhdistelmänä.

Ajaton muotoilu

Näkyvissä yksiköissä on huomiota herättämättömät ja kehyksillä muokattavat muodot, joiden ansiosta LK Arcit on helppo mukauttaa sisustukseen huolimatta niiden sijoituspaikasta.

 

Yhdistetty vapaus

MyLK-sovelluksen avulla olet aina yhteydessä laitteisiisi ja voit hallita lattialämmitysjärjestelmääsi täysin mobii-lilaitteesi kautta. MyLK-sovellus ohjaa kodin lämmitystä, ja lämpötilaa voidaan säätää huonekohtaisesti. Sovelluksessa on useita älykkäitä toimintoja ja se on erittäin helppokäyttöinen. Käyttäjä voi esimerkiksi aktivoida lomatoiminnon, tai ohjata kesämökin lämmitystä etänä napin painalluksella.

Sovellusta voidaan käyttää kaikissa lattialämmitysjärjestelmissämme, joita ohjataan LK Arcin kautta, jossa liitettävyys sisältyy vakiona.
 
Lataa sovellus App Storesta
 
Lataa sovellus Google Playsta

 

Komponentit

LK Arc on huolellisesti koottu, jotta järjestelmä olisi optimoitu kaikille käyttäjille sekä muodon, toiminnan että kokoonpanon suhteen. Ohjattu määritystoiminto auttaa sinua valitsemaan.

LK lattialämmitys

Tiedätkö jo, mitä etsit? Tuotesivuilta löydät LK Systemin koko valikoiman ympäristöystävälliseen, energiatehokkaaseen ja ennen kaikkea lämmittävään lattialämmitysvalikoimaan.
 

 

LK Arc Youtubessa

Miten LK Arc toimii jokapäiväisessä elämässä? Miten sovellusohjattu järjestelmä voi helpottaa elämääsi käyttäjänä, ja onko totta, että voit korvata vanhemman huoneohjausjärjestelmäsi LK Arcilla? Annamme sinulle vastaukset!