LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Lattialämmitys yksittäisiin huoneisiin

Monet uskovat, että pieniin tiloihin voidaan asentaa ainoastaan sähköinen lattialämmitys. Totuus kuitenkin on, että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan toteuttaa myös yksittäisiin huoneisiin ja monet valitsevatkin sen niihin pystyäkseen hyödyntämään olemassa olevaa vesikiertoista lämmitysjärjestelmää energian säästämiseksi.

Lattialämmityksen kytkentä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään

Nykyään on tavallista kunnostaa keittiö, kylpyhuone, kodinhoitohuone, tai eteinen yksittäin. Näissä tiloissa klinkkerilattia on suosittu ja tämän alle asennetaan usein lattialämmitys, jotta lattia ei tunnu kylmältä.

Muiden huoneiden lämpöpatterit eivät estä lattialämmityksen kytkemistä olemassa olevaan järjestelmään. Toteutukseen löytyy erilaisia ​​ratkaisuja huoneen koosta riippuen. Se ei ole monimutkaista, pitää vain löytää lattiarakenteeseen sopiva lattialämmitysjärjestelmä ja sekoitusryhmä, jonka kautta lattialämmitys liitetään olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään.

Jos haluat lisätietoja, voit myös lukea yksityiskohtaiset asennusohjeet kohdasta "Tekninen dokumentaatio". Ellet löydä sopivaa rakennetta tai mikäli olet epävarma valinnastasi, olet aina tervetullut kysymään neuvoa asiantuntijoiltamme.

Tekninen dokumentaatio

Lattialämmitys LK Minisekoitusryhmän M60n kanssa

LK Minisekoitusryhmä M60n on valmiiksi koottu edullinen sekoitusyksikkö. Minisekoitusryhmä voidaan sijoittaa pois näkyvistä, esimerkiksi kaappiin, komeroon tai vastaavaan. Ainoa näkyville tuleva osa on huoneanturi, joka sijoitetaan seinälle tunnistamaan huoneen lämpötilan ja siten ohjaamaan sekoitusryhmän lämpötilaa.

LK Minipiiriventtiili RTB pienten lattialämmitystilojen toteutukseen

LK Minipiiriventtiili RTB on itsestään selvä valinta pieniin, korkeintaan 5 m² tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin, eteisiin ja kodinhoitohuoneisiin.

Huomioi, että tuotetta voidaan käyttää ainoastaan toteutuksissa, joissa lattialämmitysputki asennetaan betoniin, tai lattiamassaan.

 

LK Minisekoitusryhmä M60n on pieni valmiiksi koottu sekoitusyksikkö pieniin, korkeintaan 60 m² tiloihin.

Liitäntä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään LK Minisekoitusryhmä M60n:llä

Minisekoitusryhmää käytetään kytkettäessä yhden tai kahden huoneen lattialämmitys olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään, kun muihin huoneisiin jätetään lämpöpatterit. Minisekoitusryhmä säätää lattialämmitysveden lämpötilaa sekoittamalla viileämpää paluuvettä menoveteen, jolloin lattian lämpötila pysyy sopivana.

Säädä lämpötilaa langattomasti ja mobiililaitteella

Minisekoitusryhmä M60n on varustettu termostaatilla ja huoneanturilla, jotka säätävät huoneen lämpötilaa. Voit täydentää laitetta elektronisella huonetermostaatilla, josta löytyy myös langaton vaihtoehto (erityisen hyvä remonteissa joissa johtojen veto voi olla vaikeaa). Termostaatissa on digitaalinäyttö josta näkyy huoneen lämpötila. Se antaa myös mahdollisuuden kytkeytyä ”LK AtHome” sovelluksen kautta ja säätää sekä valvoa lämpöä etänä.