LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

30 toukokuuta, 2023

LK ostaa Flooré AB:n

Yrityskauppa vauhdittaa kestävään kehitykseen tähtäävää työtämme kehittämällä ja automatisoimalla vesikiertoiseen lattialämmitykseen käytettävien uritettujen eristelevyjen tuotantoa.

LK ostaa Flooré AB:n

Flooré sijaitsee Torpshammarissa Sundsvallin ulkopuolella Ruotsissa. Yritys perustettiin vuonna 1991, sen liikevaihto on tällä hetkellä noin 4,5 miljoonaa euroa ja sillä on 14 työntekijää. Yli 70 % myynnistä menee vientiin useisiin Euroopan maihin päätuotteena itse valmistetut uritetut eristelevyt lattialämmitykseen. Ruotsin markkinoilla Flooré on vakiintunut lattialämmitysjärjestelmien toimittaja, joka on keskittynyt lattialämmityspakettien myyntiin rautakauppojen kautta.

Floorén oston ansiosta LK pääsee sekä kehittämään, että automatisoimaan lattialämmityslevyjen tuotantoaan. Tämä antaa meille erinomaiset mahdollisuudet vähentää ympäristövaikutuksia ilmastotehokkaamman logistiikan ja uusista ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettujen levyjen tuotannon avulla. Laajentamalla valikoimaamme Floorén lattialämmitykseen tarkoitetuilla levyillä tarjoamme asiakkaillemme Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa kattavamman ja kestävämmän valikoiman.


Lisätietoja:
Mikael Less

mikael.less@lksystems.fi