LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LK Pressverktyg

Puristustyökalut

Täydellinen valikoima puristuskoneita ja puristusleukoja

Puristustyökaluvalikoimastamme löytyy täydellinen valikoima puristuskoneita ja puristusleukoja liittimiimme LK Universal PressPex ja LK >B<Press. Connect-puristuskoneemme voit helposti yhdistää mobiililaitteesi kanssa ja saada tietoa laitteen tilasta ja puristuksista.

Luotettavuus

Kaikki LK:n koneet ovat hydraulisia, jolloin puristusvoima voidaan tarkistaa. Tämä on tärkeää, jotta liittimet voidaan puristaa oikeaan profiiliin. Useissa tapauksissa puristusleukoihin kohdistuu useiden tonnien puristusvoima. Siksi puristusleuat ovat taottuja, tai tarkkuusvalettuja ja niiden sisäosat ovat korkeakiillotettuja.

Ympäristö ja työturvallisuus

Kaikissa akkukäyttöisissä puristustyökaluissamme on ympäristöystävälliset Li-Ioni akut. Akkujen kotelointiluokka on IP54 ja ne ovat luonnollisesti CE-merkittyjä. Puristustyökaluja löytyy myös täysin kipinävapaaseen työskentelyyn.

Huolto ja korjaus

Puristustyökalujesi moitteettoman toiminnan varmistamiseksi vaativassa työympäristössä on tärkeää, että ne huolletaan vuosittain ja myös puristusleuat tarkastetaan. Näin varmistat työkalujesi moitteettoman toiminnan ja turvalliset asennukset. LK:lla on oma puristustyökalujen huoltoyksikkö, jossa sertifioidut ja kokeneet huoltoteknikkomme vastaavat työkalujesi huolloista ja korjauksista. Me otamme kokonaisvastuun puristustyökaluistasi ja meiltä saat aina nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.

Huolto

Puristustyökalujen täytyy kestää suuria rasituksia, jopa 15000 puristusta vuoden aikana. Siksi huolto ja laitteiden kunnossapito on ensiarvoisen tärkeää häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi. Tarjoamme korkeatasoista osaamista, hyvää tavoitettavuutta ja halutessasi tietokantaamme perustuvia muistutuksia huollon tarpeesta.

Ergonomia

Putkien liittäminen voi olla raskasta, yksitoikkoista ja epämukavaa työtä. Meidän koneemme ovat markkinoiden keveimpiä ja pienikoisimpia, jotta turhilta rasitusvammoilta vältyttäisiin. Puristuspäät ovat kääntyviä parhaan työskentelymukavuuden saavuttamiseksi.