LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS2989170

LK Sekoitusryhmäkaappi M60n Prefab

LK Sekoitusryhmäkaappi M60n Prefab-4 on esikasattu asennuskaappi, johon on valmiiksi asennettu LK Sekoitusryhmä M60n, sekä LK Minijakotukki, jossa lähdöt 16 mm lattialämmitysputkelle. Huomio! Kaappi on tarkoi...

LKS2989170

LK Sekoitusryhmäkaappi M60n Prefab

Artikkelit

Tuote nro Leveys Korkeus Syvyys Piirien määrä Paino (kg) Pakkaus Tuotelista
298 91 70 550 710 145 4 17

298 91 70

Leveys 550
Korkeus 710
Syvyys 145
Piirien määrä 4
Paino (kg) 17
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK Sekoitusryhmäkaappi M60n Prefab-4 on esikasattu asennuskaappi, johon on valmiiksi asennettu LK Sekoitusryhmä M60n, sekä LK Minijakotukki, jossa lähdöt 16 mm lattialämmitysputkelle.
Huomio! Kaappi on tarkoitettu oikeanpuoleiseen asennukseen, eli syöttöliitännät sekoitusryhmään tehdään oikeasta reunasta, kaapin pohjan kautta.

Kaapissa on vesitiivis pohja, jossa on kumiset putkiläpiviennit. Kaapin pohjassa on ylivuotoputki, minkä kautta mahdolliset vuodot voidaan ohjata näkyviin haluttuun paikkaan. Kaappi on valmistettu jauhemaalatusta 1 mm:n teräspellistä, RAL 9016. Kaappi asennetaan upotettuna seinään tai seinän pintaan. Seinään upotettaessa seinärungon pitää olla syvyydeltään vähintään 145 mm.

Kaappi varustetaan kehyksellä ja ovella. Kehyksiä ja ovia on kahdenlaisia riippuen siitä, onko kaappi pinta-asennettava vai seinään upotettava. Pinta-asennettava kaappi voidaan myös varustaa sokkelilla, joka peittää kaapin ja lattian väliset putket.
Kaappi sisältää putkiläpiviennit, ylivuotoputken holkin, viemäröintikulman ja ylivuotoputken peitelevyn, huonesäädön sähköjohtojen läpiviennit, roiskelevyt sekä asennusohjeen.
Kaapin takaosassa on neljä M8-mutteria LK Kaappitelineeseen kiinnitystä varten, mikäli kaappi asennetaan ennen betonilattian valua.

Tarvitessasi erilaisia versioita, tai muita räätälöityjä kaappiratkaisuja, ota yhteyttä LK:hon.

Dokumentit