LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS2989173

LK Kombikaappi VS2 Prefab

  • Molempien lämmitysjärjestelmien jakotukit samassa kaapissa
  • Esikasattu kaappi nopeampaan asennukseen

LK Kombikaappi VS2 Prefab on esikasattu vuotosuojattu yhdistelmäkaappi kaksikerroksisiin rakennuksiin, joissa yläkerta on toteutettu patterilämmityksellä ja alakerta lattialämmityksellä. Kaappiin on valmiiksi...

LKS2989173

LK Kombikaappi VS2 Prefab

Artikkelit

Tuote Leveys Korkeus Syvyys Paino (kg) Pakkaus Tuotelista
298 91 73 1050 710 95 20

298 91 73

Leveys 1050
Korkeus 710
Syvyys 95
Paino (kg) 20
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK Kombikaappi VS2 Prefab on esikasattu vuotosuojattu yhdistelmäkaappi kaksikerroksisiin rakennuksiin, joissa yläkerta on toteutettu patterilämmityksellä ja alakerta lattialämmityksellä.

Kaappiin on valmiiksi asennettu LK Jakajasekoitusryhmä VS2 ja jakotukit neljälle patteripiirille kaapista ylöspäin, joissa Puristuskytkentäliittimet AX16.

Lattialämmitysjakotukki ja sen osat hankitaan erikseen. Kaappiin mahtuu enintään 10 lähtöinen lattialämmitysjakotukki RF.

Huomio! Sekoitusryhmä on asennettu kaappiin niin, että sen syöttöputket on suunniteltu tuotavaksi oikealta, jakotukkikaapin pohjan kautta.

Kaapissa on vesitiivis pohja, jossa on kumitiivisteiset putkien läpiviennit. Kaapin pohjassa on ylivuotoputkien yhde, minkä kautta mahdolliset vuodot voidaan ohjata näkyviin haluttuun paikkaan. Kaappi on valmistettu jauhemaalatusta 1 mm:n teräslevystä, RAL 9016.

Kaappi asennetaan upotettuna seinään tai seinän pintaan. Seinään upotettaessa rakennesyvyyden on oltava vähintään 95 mm.

Kaappi varustetaan kehyksellä ja ovella, joita löytyy monenlaisia riippuen siitä, mihin kaappi on asennettu ja millaisia vaatimuksia sille halutaan.

Vakiomallin kehys/ovi on valmistettu jauhemaalatusta teräslevystä, RAL 9016.
Näitä kehyksiä/ovia löytyy kahdenlaisia ja valinta riippuu siitä, asennetaanko kaappi seinään upotettuna, vai seinän pintaan. Pinta-asennuksessa kaappia voidaan täydentää sokkelilla, jos kaapin ja lattian väliin jäävät putket halutaan piilottaa.

Jos kaappi upotetaan seinään ja sen ovi jää näkyvälle paikalle voidaan huomaamattomaan/piilotettuun asennukseen käyttää LK Kipsilevyluukku HIDDENiä, jolloin luukku voidaan helposti maalata, tai tapetoida seinän mukaisesti.

Lisätietoja kehyksistä/ovista löytyy kyseisten tuotteiden kohdalta.

Kaapin toimitukseen kuuluu putkiläpiviennit 8–20 mm putkille, putkiläpiviennit 12–34 mm putkille/ suojaputkille, ylivuotoputken holkki ja 1,5 metrin vuodonilmaisinputki, viemäröintikulma ja vuodonilmaisinputken peitelevy, kaapeliläpivientikumit huonesäädön kaapelointeja varten, roiskesuoja, sekä asennusohje. Jos syöttöjohtojen koko on 32 mm (42 mm suojaputkessa) käytetään lisäksi erikseen myytäviä suurempia putkiläpivientejä (LK Putkiläpivienti 32 RiR, tuotenro2419595).

Kaapin takana on neljä M8-mutteria LK Kaappitelineeseen kiinnitystä varten, mikäli kaappia ei voida asennusvaiheessa kiinnittää seinään.

Jos tarvitset muunlaisia esivalmistettuja ratkaisuja ota yhteyttä LK:hon.

Liittyvät tuotteet

Lisävarusteet

Varaosat