LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS2989173

Uutuus

LK Kombikaappi VS2 Prefab

  • Molempien lämmitysjärjestelmien jakotukit samassa kaapissa
  • Esikasattu kaappi nopeampaan asennukseen

LK Kombikaappi VS2 Prefab on on esikasattu asennuskaappi, johon on valmiiksi asennettu LK Jakajasekoitusryhmä VS2 ja jakotukit neljälle patteripiirille kaapista ylöspäin, joissa liitännät AX16. Lattialämmit...

LKS2989173

LK Kombikaappi VS2 Prefab

Artikkelit

Tuote nro Leveys Korkeus Syvyys Paino (kg) Pakkaus Tuotelista
298 91 73 1050 710 95 20

298 91 73

Leveys 1050
Korkeus 710
Syvyys 95
Paino (kg) 20
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK Kombikaappi VS2 Prefab on on esikasattu asennuskaappi, johon on valmiiksi asennettu LK Jakajasekoitusryhmä VS2 ja jakotukit neljälle patteripiirille kaapista ylöspäin, joissa liitännät AX16.

Lattialämmitysjakotukki ja sen osat hankitaan erikseen.

Huomio! Kaappi on tarkoitettu oikeanpuoleiseen asennukseen, eli liitännät sekoitusryhmään tehdään oikealta, kaapin pohjan kautta.

Kaapissa on vesitiivis pohja, jossa on kumitiivisteiset putkiläpiviennit. Kaapin pohjassa on ylivuotoputki, minkä kautta mahdolliset vuodot voidaan ohjata näkyviin haluttuun paikkaan. Kaappi on valmistettu jauhemaalatusta 1 mm:n teräspellistä, RAL 9016. Kaappi asennetaan upotettuna seinään tai seinän pintaan. Seinään upotettaessa seinärungon pitää olla syvyydeltään vähintään 95 mm.

Kaappi varustetaan kehyksellä ja ovella. Kehyksiä ja ovia on kahdenlaisia riippuen siitä, onko kaappi pinta-asennettava vai seinään upotettava. Pinta-asennettava kaappi varustetaan myös sokkelilla, joka peittää kaapin ja lattian väliset putket. Kaappi sisältää putkiläpiviennit, ylivuotoputken holkin, 1,5 metrin ylivuotoputken, viemäröintikulman ja ylivuotoputken peitelevyn, huonesäädön sähköjohtojen läpiviennit, roiskelevyt sekä asennusohjeen.

Kaappi varustetaan kehyksellä ja ovella. Kehyksiä ja ovia on kahdenlaisia riippuen siitä, asennetaanko kaappi pinta-asennuksena, vai seinään upotettuna. Pinta-asennettava kaappi voidaan myös varustaa sokkelilla, joka peittää kaapin ja lattian väliset putket.
Kaappi sisältää putkiläpiviennit, ylivuotoputken holkin, 1,5 m putkea vuodonilmaisua varten, viemäröintikulman ja ylivuotoputken peitelevyn, huonesäädön sähköjohtojen läpiviennit, roiskelevyt sekä asennusohjeen.
Kaapin takaosassa on neljä M8-mutteria LK Kaappitelineeseen kiinnitystä varten, mikäli kaappi asennetaan ennen betonilattian valua.

Tarvitessasi erilaisia versioita, tai muita räätälöityjä kaappiratkaisuja, ota yhteyttä LK:hon.