LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS2410318

LK Jakotukkikaappi VVX

LK Jakotukkikaappi VVX on tarkoitettu LK Lämmönvaihdinpaketti -10:n ja siihen liitetyn LK Jakotukki RF:n (enintään 5 lähtöä) asentamiseen. Huomio! LK Lämmönvaihdinpaketti -10 asennetaan kaapissa sen oikeaan r...

LKS2410318

LK Jakotukkikaappi VVX

Artikkelit

Tuote Leveys Korkeus Syvyys CO₂-EKV. (Kg) Paino (kg) Pakkaus Tuotelista
241 03 18 800 mm 710 mm 145 mm 30,62 13,2 kg

241 03 18

Leveys 800 mm
Korkeus 710 mm
Syvyys 145 mm
CO₂-EKV. (Kg) 30,62
Paino (kg) 13,2 kg
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK Jakotukkikaappi VVX on tarkoitettu LK Lämmönvaihdinpaketti -10:n ja siihen liitetyn LK Jakotukki RF:n (enintään 5 lähtöä) asentamiseen.

Huomio! LK Lämmönvaihdinpaketti -10 asennetaan kaapissa sen oikeaan reunaan.

Kaapissa on vesitiivis pohja, jossa on kumitiivisteiset putkien läpiviennit. Kaapin pohjassa on ylivuotoputkien yhde, minkä kautta mahdolliset vuodot voidaan ohjata näkyviin haluttuun paikkaan. Kaappi on valmistettu jauhemaalatusta 1 mm:n teräslevystä, RAL 9016.

Kaappi asennetaan upotettuna seinään tai seinän pintaan. Seinään upotettaessa rakennesyvyyden on oltava vähintään 145 mm.

Kaappi varustetaan kehyksellä ja ovella, joita löytyy monenlaisia riippuen siitä, mihin kaappi on asennettu ja millaisia vaatimuksia sille halutaan.

Vakiomallin kehys/ovi on valmistettu jauhemaalatusta teräslevystä, RAL 9016.
Näitä kehyksiä/ovia löytyy kahdenlaisia ja valinta riippuu siitä, asennetaanko kaappi seinään upotettuna, vai seinän pintaan. Pinta-asennuksessa kaappia voidaan täydentää sokkelilla, jos kaapin ja lattian väliin jäävät putket halutaan piilottaa.

Jos kaappi upotetaan seinään ja sen ovi jää näkyvälle paikalle voidaan huomaamattomaan/piilotettuun asennukseen käyttää LK Kipsilevyluukku HIDDENiä, jolloin luukku voidaan helposti maalata, tai tapetoida seinän mukaisesti.

Lisätietoja kehyksistä/ovista löytyy kyseisten tuotteiden kohdalta.

LK Jakotukkikaappi VVX:n toimitukseen kuuluu putkiläpiviennit, ylivuotoputken holkki ja 1,5 metrin vuodonilmaisinputki, viemäröintikulma ja vuodonilmaisinputken peitelevy, kaapeliläpivientikumit huonesäädön kaapelointeja varten, roiskesuoja, sekä asennusohje.

Liittyvät tuotteet

Lisävarusteet

Varaosat

Käyttötarkoitus