LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS2410310

LK Jakotukkikaappi Qmax

LK Jakotukkikaappi Qmax on tarkoitettu LK Jakotukki Qmax 2”:n asentamiseen. Kaapissa on vesitiivis pohja, jossa on kumitiivisteiset putkien läpiviennit. Kaapin pohjassa on ylivuotoputken yhde, minkä kautta mahd...

LKS2410310

LK Jakotukkikaappi Qmax

Artikkelit

Tuote Leveys Korkeus Syvyys CO₂-EKV. (Kg) Paino (kg) Pakkaus Tuotelista
241 03 10 1050 mm 710 mm 190 mm 41,31 12,5

241 03 10

Leveys 1050 mm
Korkeus 710 mm
Syvyys 190 mm
CO₂-EKV. (Kg) 41,31
Paino (kg) 12,5
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK Jakotukkikaappi Qmax on tarkoitettu LK Jakotukki Qmax 2”:n asentamiseen. Kaapissa on vesitiivis pohja, jossa on kumitiivisteiset putkien läpiviennit. Kaapin pohjassa on ylivuotoputken yhde, minkä kautta mahdolliset vuodot voidaan ohjata näkyviin haluttuun paikkaan. Kaappi on valmistettu jauhemaalatusta 1 mm:n teräslevystä, RAL 9016.

Kaappi asennetaan upotettuna seinään tai seinän pintaan. Seinään upotettaessa rakennesyvyyden on oltava vähintään 190 mm.

Kaappi varustetaan kehyksellä ja ovella, joita löytyy monenlaisia riippuen siitä, mihin kaappi on asennettu ja millaisia vaatimuksia sille halutaan.

Vakiomallin kehys/ovi on valmistettu jauhemaalatusta teräslevystä, RAL 9016.
Näitä kehyksiä/ovia löytyy kahdenlaisia ja valinta riippuu siitä, asennetaanko kaappi seinään upotettuna, vai seinän pintaan. Pinta-asennuksessa kaappia voidaan täydentää sokkelilla, jos kaapin ja lattian väliin jäävät putket halutaan piilottaa.

Jos kaappi upotetaan seinään ja sen ovi jää näkyvälle paikalle voidaan huomaamattomaan/piilotettuun asennukseen käyttää LK Kipsilevyluukku HIDDENiä, jolloin luukku voidaan helposti maalata, tai tapetoida seinän mukaisesti.

Lisätietoja kehyksistä/ovista löytyy kyseisten tuotteiden kohdalta.

LK Jakotukkikaappi Qmaxin toimitukseen kuuluu LK Konsolipari Qmax 2”, putkiläpiviennit, ylivuotoputken holkki ja 1,5 metrin vuodonilmaisinputki, viemäröintikulma ja vuodonilmaisinputken peitelevy, kaapeliläpivientikumit huonesäädön kaapelointeja varten, roiskesuoja, sekä asennusohje.

Kaapin takana on neljä M8-mutteria LK Kaappitelineeseen kiinnitystä varten, mikäli kaappia ei voida asennusvaiheessa kiinnittää seinään.

Kaapin molemmilla sivuilla on helposti puhkaistavat reikävaraukset syöttöputkien läpivientejä varten.

Kaapin päällä on helposti puhkaistavat reikävaraukset kaapeleiden läpivientejä, sekä runkolinjojen läpivientiä varten (runkolinjojen maksimikoko 50 mm).

HUOM! Jos runkolinjat viedään kaapin läpi, voi jakotukin piirilähtöjen enimmäismäärä pienentyä yhdellä tai useammalla lähdöllä.

Liittyvät tuotteet

Lisävarusteet

Varaosat

Käyttötarkoitus