LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS2410310

LK Jakotukkikaappi Qmax

LK Jakotukkikaappi Qmax on tarkoitettu LK Jakotukki Qmax G50:n asennuksen peittämiseen. LK Jakotukkikaappi Qmax asennusohjeineen täyttää ruotsalaisten toimialasäännösten Säker Vatteninstallationin vaatimukset. ...

Lue lisää

LKS2410310

LK Jakotukkikaappi Qmax

Artikkelit

Tuote nro Leveys Korkeus Syvyys Pakkaus Tuotelista
241 03 10 1050 mm 710 mm 190 mm

241 03 10

Leveys 1050 mm
Korkeus 710 mm
Syvyys 190 mm
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK Jakotukkikaappi Qmax on tarkoitettu LK Jakotukki Qmax G50:n asennuksen peittämiseen. LK Jakotukkikaappi Qmax asennusohjeineen täyttää ruotsalaisten toimialasäännösten Säker Vatteninstallationin vaatimukset. Kaapissa on vesitiivis pohja ja kumiset putkiläpiviennit. Kaapin pohjassa on vedenpoistoyhde, jonka kautta vuotovesi voidaan ohjata tarkastettavissa olevaan paikkaan.

Kaappi on valmistettu 1 mm:n jauhemaalatusta teräslevystä, RAL 9016. Kaappi on suunniteltu asennettavaksi upotettuna seinään tai seinän pintaan. Seinän rakennesyvyyden tulee olla vähintään 190 mm. Kaappi asennetaan ruotsalaisten toimialasäännösten (Säker Vatteninstallation) mukaisesti.

Kaappi on täydennettävä kehyksellä ja ovella. Kehys+ovi vaihtoehtoja on kahdenlaisia riippuen siitä, asennetaanko kaappi väliseinän sisään vai pinta-asennuksena. Pintaan asennettava kaappi varustetaan myös sokkelilla, joka peittää putket kaapin ja lattian välillä.

LK Jakotukkikaappi Qmax toimitus sisältää LK Konsolipari Qmaxin, putkiläpiviennit, ylivuotoputken holkin, 1,5 m ylivuotoputken, viemäröintikulman, ylivuotoputken peitelevyn, johtojen läpivientikumit huonesäädön johtoja varten, roiskelevyn ja asennusohjeen. Kaapin takana on neljä M8-mutteria LK Kaappitelineeseen kiinnitystä varten, mikäli kaappi asennetaan ennen betonilaatan valua. Kaapin sivuilla on esipuhkaistut reiät syöttölinjojen sivulta tuotavia meno- ja paluuputkia varten. Kaapin yläosassa on esipuhkaistut reiät syöttölinjojen vetämiseen kaapin läpi, tai niiden kytkemiseen yläkautta. Syöttöputkien suurin mahdollinen koko on 50 mm. Kaapelin läpivientejä huonesäätöä, jne. varten on esipuhkaistuja reikiä kaapin päällä.

HUOM! Jos runkojohdot jakotukille tuodaan kaapin sisällä, piirilähtöjen enimmäismäärä pienenee yhdellä tai useammalla lähdöllä.

Liittyvät tuotteet

Lisävarusteet

Varaosat

Käyttötarkoitus