LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS0074
LKS0074
LKS0074

LK OptiFlow EVO II

LK OptiFlow EVO II on säätöventtiili virtauksen säätöä varten esim. lattialämmitysjärjestelmissä, perinteisissä lämmitysjärjestelmissä sekä jäähdytysjärjestelmissä. Venttiiliä on saatavana kahdelle virtausaluee...

LKS0074

LK OptiFlow EVO II

Artikkelit

Tuote Koko Virtausalue Pakkaus Tuotelista
241 96 11 1" sisä-/ulkokierre 2-16 l/m
241 96 10 1" sisä-/ulkokierre 4-36 l/m

241 96 11

Koko 1" sisä-/ulkokierre
Virtausalue 2-16 l/m
Pakkaus
Tuotelista

241 96 10

Koko 1" sisä-/ulkokierre
Virtausalue 4-36 l/m
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK OptiFlow EVO II on säätöventtiili virtauksen säätöä varten esim. lattialämmitysjärjestelmissä, perinteisissä lämmitysjärjestelmissä sekä jäähdytysjärjestelmissä. Venttiiliä on saatavana kahdelle virtausalueelle, 2–16 l/min sekä 4–36 l/min. Säätöventtiilissä on 1” ulkokierteinen tuloliitäntä sekä 1” sisäkierteinen lähtöliitäntä. Ulkokierteinen liitäntä varustetaan LK Vaihtonipalla, jossa on tasotiivistemutteri ja on näin ollen helppo asentaa esim. LK Jakotukkiin lattialämmitystä varten.

Säätö tehdään helposti kuusiokoloavaimella samalla kuin virtaus luetaan selkeästä asteikosta. Mittauslaitteita ei tarvita. Venttiilissä on ns. MemoStop, joka lukitsee venttiilin säädöt. Tämän ansiosta venttiiliä voidaan käyttää myös sulkuventtiilinä ilman, että asetetut säädöt muuttuvat. Venttiilipesä on niklattua messinkiä ja siinä on iskun- ja lämmönkestävä virtausmittari, joka mittaa jatkuvasti virtaamaa. Virtausmittaria voidaan lukea kaikissa asennoissa. Toimitukseen kuuluu merkintälevy säätöjen merkintää ja kirjaamista varten. Venttiili voidaan täydentää LK Lämpömittarilla (lisävaruste). Lämpömittari asetetaan venttiilin valettuun upotusputkeen.