LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS2434624

LK Vastaanotinyksikkö 8 ICS.2 (NO)

LK Vastaanotinyksikköä 8 ICS.2 käytetään yhdessä LK Huonetermostaatin RF ICS.2 (langaton) tai LK Huonetermostaatin W ICS.2 (langallinen) kanssa. Vastaanotinyksikköön voidaan ohjelmoida kahdeksan LK ICS.2 Huone...

LKS2434624

LK Vastaanotinyksikkö 8 ICS.2 (NO)

Artikkelit

Tuote Leveys Korkeus Syvyys Kommunikointi Pakkaus Tuotelista
243 46 24 400 mm 120 mm 60 mm Langaton/langallinen

243 46 24

Leveys 400 mm
Korkeus 120 mm
Syvyys 60 mm
Kommunikointi Langaton/langallinen
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK Vastaanotinyksikköä 8 ICS.2 käytetään yhdessä LK Huonetermostaatin RF ICS.2 (langaton) tai LK Huonetermostaatin W ICS.2 (langallinen) kanssa.

Vastaanotinyksikköön voidaan ohjelmoida kahdeksan LK ICS.2 Huonetermostaattia, kytkettävät termostaatit voivat olla langallisia tai langattomia. Yksikkö voi ohjata enintään kahtatoista lattialämmityspiiriä LK Toimilaitteen 24 V (NO) kautta.
Yksikössä on sisäänrakennettu ohjelma, joka koekäyttää venttiilit ja kiertovesipumpun kerran vuorokaudessa. Yksikkö on myös varustettu kahdella potentiaalivapaalla lähdöllä, joita käytetään tarvittaessa pumpun ja lämmönlähteen käynnistämistä/pysäyttämistä varten. Jotta pumpun ja lämmönlähteen käynnistys/pysäyttäminen toimisi isommassa järjestelmässä, vastaanotinyksiköt pystyvät kommunikoimaan keskenään langattomasti.

Yksikössä on myös tulo lämpötilan pudotusta varten ulkoisen signaalin avulla, esim. LK GSM Switchin kautta. Mikäli yksikköä halutaan ohjata matkapuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta, se varustetaan LK Webserverillä ICS.2. Järjestelmä pystyy myös kommunikoimaan Modbus-protokollan kautta, jolloin se on liitettävissä kiinteistöautomaatioon.
Vastaanotinyksikön sisäänrakennetun USB-portin kautta lattialämmitysjärjes-telmän arvot voidaan helposti tallentaa tarkastusta ja vianpaikannusta varten.

Yhteensopiva VAIN ICS.2-sarjan kanssa.

Videot

Huoneen säätely ICS.2
LK Huonesäätöjärjestelmä ICS.2