LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LK Systems toimittaa ratkaisuja lämmitys- ja käyttövesijärjestelmiin

Euroopan ensimmäinen ja maailman suurin vedenalainen ravintola Under, on viisi ja puoli metriä pinnan alla. Underin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Snøhetta, ja projektin takana ovat veljekset Gaute ja Stig Ubostad, Lindesnes Havhotellin omistajat. Nimi Under viittaa sekä merenpinnan läpäisevään arkkitehtuuriin että itse prosessiin, joka rikkoo perinteisiä rakennusteknisiä normeja.

utsikt under havet i undervattensrestaurang

Lattialämmitys ja käyttövesijärjestelmä

Monet paikalliset yrittäjät ovat osallistuneet projektiin ja yksi LK:n asiakkaista jo vuosien takaa, ERV Teknikk Lyngdal AS, sai sopimuksen putkistotekniikan asentamisesta ravintolaan.

Restaurang ner i havet vid klippor

Kuin upotettu periskooppi

Ravintola metrin paksuisine betoniseinineen ja massiivisine akryyli-ikkunoineen on rakennettu kestämään meren, aaltojen ja tuulen aiheuttama paine. Toisin kuin akvaariot. Under on kuin upotettu periskooppi, joka on suunniteltu toimimaan keinotekoisena riuttana osana ympäristöään viisi ja puoli metriä veden pinnan alla ja sieltä on dramaattinen näköala harvinaislaatuiseen merelliseen ekosysteemiin.

Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme olla mukana ja toimittaa lattialämmityksen, käyttövesijärjestelmän ja LK PAL Universal-putket tähän ainutlaatuiseen projektiin. Odotamme innolla ravintolan avautumista ja toivotamme Underille paljon onnea.

Lars Petter Olsen, LK Systems Norgen toimitusjohtaja

  • Lattialämmitys,
  • Käyttövesi