LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Tekniset Armatuurit

Tekniset Armatuurit

Turvallisiin koteihin

Tekniset Armatuurit on valikoima korkealaatuisia veden ohjaus- ja säätölaitteita talotekniikan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu laitteita, käyttö- ja lämmitysverkostoihin, veden mittaukseen ja vuodonvalvontaan.

CubicSecure

LK CubicSecure - Innovatiivinen vedenvalvontayksikkö

LK CubicSecure mittaa veden virtausta reaaliajassa ja havaitsee vuodot välittömästi. Vedenvalvontayksikkö suojaa kotiasi tippavuotojen ja putkirikkojen aiheuttamilta vaurioilta ja kustannuksilta. Yhdistämällä LK CubicSecuren wifi-verkkoosi voit vastaanottaa hälytysilmoituksia, sekä seurata veden kulutustasi mobiililaitteellasi. LK CubicSecure toimii myös täysin itsenäisesti ilman Internet-yhteyttä.

Vattenfelsbrytare

LK CubicDetector - hälytyksiä vuodon sattuessa

LK CubicDetector sijoitetaan paikkaan, jossa on suurin vuotoriski, esimerkiksi keittiön kaappiin, tai kodinhoito-huoneeseen. Ilmaisin hälyttää mobiililaitteeseen, johon se on liitetty ja yhdessä LK CubicSecuren kanssa laite voi sulkea veden vesivahingon estämiseksi. LK CubicDetector varoittaa myös alhaisesta lämpötilasta ja korkeasta ilmankosteudesta. Ilmaisinta voidaan käyttää täysin itsenäisenä ilman wifi-yhteyttä, jolloin se hälyttää äänisignaalilla.

Älykäs vakuutus vesivahinkoja vastaan

Vakuutusyhtiöt suosittelevat lämpimästi ennaltaehkäiseviä toimia. Heidän maailmassaan vesivahingot edustavat merkittävää kuluerää – niihin menee kymmeniä miljoonia euroja vuosittain. Useimmat vakuutusyhtiöt tarjoavat siksi alennuksia, jos asuntoon asennetaan LK Vuodonilmaisujärjestelmä. Älykäs vedenvalvontayksikkö suojaa kotiasi vesivahingolta.

LK CubicSecure

Vedenvalvontayksikkö

LK CubicSecure mittaa veden virtausta reaaliajassa ja havaitsee vuodot välittömästi. Vuodontunnistus suojaa kotiasi tippavuotojen ja putkirikkojen aiheuttamilta kustannuksilta ja vaurioilta.

LK CubicMeter

Mittarit

Älykäs vesimittarijärjestelmä kiinteistönomistajille, joka mahdollistaa asuntokohtaisten mittausten toteuttamisen kustannustehokkaasti. Mittarin ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa mittarien asentamisen olemassa olevien putkien päälle.

Käyttövesijärjestelmät

Käyttövesijärjestelmät

Veden ohjaus- ja säätölaitteet käyttövesijärjestelmiin sisältää mm. sekoitusventtiileitä, venttiiliyhdistelmiä, LVK-venttiileitä ja vesimittarikonsoleita.

Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmät

Veden ohjaus- ja säätölaitteet lämmitysjärjestelmiin sisältää mm. pumppuryhmiä, sekoitusventtiilejä, säätöautomatiikoita, täyttöryhmiä jne.

LK CubicSecure

LK PressPex ECO Liukumuhvi