LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Huonesäätö lattialämmitykselle

Lattialämmitysjärjestelmän sydän ja aivot

LK Huonetermostaattien avulla saadaan oikea lämpötila kaikkiin huoneisiin. Jokaiseen huoneeseen tulee termostaatti, jonka tehtävänä on tunnistaa ja viestittää huoneen lämmöntarve jakotukin toimilaitteille.

LK Huonesäätö ICS.2

LK Huonesäätö ICS.2 on säätöjärjestelmä LK Lattialämmitystä varten. Järjestelmä sopii kaiken kokoisiin kiinteistöihin. LK ICS.2:n avulla saavutetaan paras mahdollinen asumisviihtyvyys ja järjestelmän itsemodulointitekniikka takaa lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden.

LK ICS.2:ssa on monia älytoimintoja, kuten adaptiivinen viikko-ohjelma, lomaasetus, takkatoiminto ja lattia-anturin liitäntämahdollisuus. Adaptiivinen toiminto tarkoittaa, että järjestelmä oppii, milloin lämmitys pitää aktivoida, jotta saavutettaisiin haluttu lämpötila tiettynä ajankohtana.

Lisävarusteena saatavan LK Webserver ICS.2:n avulla voit ohjata lattialämmitysjärjestelmääsi internetin kautta matkapuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. LK ICS.2 pystyy kommunikoimaan Modbus-protokollan RS485/RTU kautta, jolloin se on liitettävissä kiinteistöautomaatioon.

LK ICS.2 on helppo asentaa ja kenties vielä helpompi ohjelmoida.

Lämmön ja veden etäohjausta uudella AtHome-sovelluksellamme

Uuden LK AtHome-sovelluksemme avulla voit ohjata ja valvoa lattialämmitys- ja vuodonilmaisujärjestelmiä matkapuhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Käyttäjäystävällinen rajapinta helpottaa kaikkien toimintojen ohjausta ja valvontaa, esimerkiksi lämpötilan nostamista/laskemista tai vedensyötön sulkemista etäohjauksella. Vian sattuessa sovellus varoittaa käyttäjää push-ilmoituksilla. Varmaa ja turvallista.

LK AtHome sopii LK Huonesäätö ICS.2 joissa on asennettuna LK Webserver.

Järjestelmä pystyy myös kommunikoimaan Modbus-protokollan RS485 kautta, jolloin se on liitettävissä kiinteistöautomaatioon.

Kiinteistöautomaatio

LK Huonesäätö ICS.2 sopii kaiken kokoisiin kiinteistöihin. LK ICS.2:n avulla saavutetaan paras mahdollinen asumisviihtyvyys ja järjestelmän itsemodulointitekniikka takaa lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden. 

Järjestelmä pystyy myös kommunikoimaan Modbus-protokollan RS485 kautta, jolloin se on liitettävissä kiinteistöautomaatioon.

Etäohjaus

LK Huonesäädön ICS.2 avulla on helppo ohjata lattialämmitysjärjestelmää talossasi tai vapaa-ajanasunnossasi vaikka olisit itse missä tahansa. Näin säästät energiaa ja voit samalla olla varma siitä, että talo tai mökki on lämmin ja viihtyisä perille saavuttuasi. On helpompaa rentoutua ja nauttia lomasta, kun voi tarkistaa, että kotona kaikki on kuten pitääkin talon ollessa tyhjä.

Lisävarusteen LK Webserver ICS.2 avulla voit ohjata järjestelmääsi helposti matkapuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. 

Käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen ja se antaa hyvän yleisnäkymän lattialämmitysjärjestelmästä. Kaikki järjestelmäasetukset tehdään helpoiten käyttöliittymästä.

Patterilämmitys

Patterilämmitys

LK Radcontrol - Älykäs huoneohjaus vesilämmitteisillä pattereilla

Jos lämmität taloasi lämpöpattereilla, voit ohjata niitä elektronisella huonetermostaatilla, joka sijoitetaan huoneen keskelle optimaalisen ohjauksen saavuttamiseksi.​

LK RadControl -konsepti perustuu kahteen tunnetuimpaan järjestelmäämme: LK ICS – lattialämmityksen älykäs huonesäätö ja LK Universal – ainutlaatuinen PE-X-järjestelmä sekä lämmitykseen että käyttövedelle. Olemme yhdistäneet näiden kahden järjestelmän parhaat puolet, minkä ansiosta voit saada älykkään huonesäädön myös vesikiertoisiin lämpöpattereihin.​

LK Huonesäätö Bas S1 & S2

Huonesäätövaihtoehdot S1 ja S2 ovat langallisia säätöjärjestelmiä LK Lattialämmitystä varten. Järjestelmä toimi ns. itsemodulointitekniikalla, jolla saadaan paras mahdollinen energiatehokkuus. Itsemodulaatiotekniikka mukauttaa lattialämmityksen tehoa suhteessa asetettuun lämpötilaan. Kun huonelämpötila lähestyy asetettua lämpötilaa, tehoa vähennetään asteittain ylilämpenemisen välttämiseksi.

LK Rumstermostat S1

LK Huonetermostaatti S1

Uuden sukupolven langalliset huonetermostaatit ovat muotoilultaan erittäin ohuita sulautuen näin helposti huoneen sisustukseen.

Termostaatit toimivat ns. itsemodulointitekniikalla, jolla saadaan tasainen ja miellyttävä sisäilmasto sekä paras mahdollinen energiatehokkuus.

LK Rumstermostat S2

LK Huonetermostaatti S2

LK Huonetermostaatissa S2 on moderni muotoilu, lasimainen pinta ja miellyttävä valkoinen diodinäyttö. Termostaatissa on hipaisunäppäimet, mikä korostaa puhdasta ja hillittyä ulkomuotoa.

Termostaatti sopii myös julkisiin tiloihin, sillä säädöt saadaan tarvittaessa helposti lukittua ulkopuolisilta.

Lataa asennustiedostot

LK Analyzer ICS.2

Tästä voit LK Huonesäätö ICS:n käyttäjänä ladata ohjelmiston LK Analyzer ICS.2. Ohjelman avulla voit helposti lukea mittausdataa LK Vastaanotinyksiköstä ICS-W8, LK Vastaanotinyksiköstä ICS-RF8 ja uudemmasta LK Vastaanotinyksiköstä ICS.2. Kun ohjelma on asennettu, voit helposti nähdä eri huonetermostaattien asetuslämpötilat ja todelliset lämpötilat. 

Mittausdata logataan muistitikun LK ICS MEM avulla, joka kytketään vastaanotinyksikön MEM-nimiseen liitäntään. Mittausdata luetaan sitten muistitikusta LK ICS MEM analysointiohjelmaan. Jos kyseessä on vastaanotinyksikön myöhempi malli, jonka mallitunnus on ICS.2, ja siihen on kytketty LK Webserver ICS.2, voidaan mittausdata sen sijaan lukea paikallisverkon tai Internetin kautta analysointiohjelmaan.

Lataa LK Analyzer ICS.2

Ohjaa huonesäätöäsi matkapuhelimen avulla

LK Webserveriä käytetään järjestelmissä LK Huonesäätö ICS.2 niiden valvomiseen ja ohjaamiseen Internetin tai paikallisverkon kautta.

Liittymä on suunniteltu matkapuhelimelle, tabletille tai tietokoneelle, ja siihen päästään joko sivustolta https://my.lk.nu tai Android- tai Apple iOS- sovelluksen "LK AtHome" avulla. Tämä on päivitys, jonka avulla päästään uuteen liittymään verkkopalvelimen sukupolven 1 vanhemmassa mallissa. Lataa ensin ohje ja sitten asennustiedosto.   

Instruktion (swedish) | Instructions (English)

Lataa LK Webserver version 3.1.850 (installationsfil)

Lue lisää tuotteista

LK Huonetermostaatti S1

Uuden sukupolven langalliset huonetermostaatit ovat muotoilultaan erittäin ohuita sulautuen näin helposti huoneen sisustukseen.

LK Huonetermostaatti S2

LK Huonetermostaatissa S2 on moderni muotoilu, lasimainen pinta ja miellyttävä valkoinen diodinäyttö. Termostaatissa on hipaisunäppäimet, mikä korostaa puhdasta ja hillittyä ulkomuotoa.

LK Rumsreglering ICS.2

LK Huonesäätö ICS.2

LK ICS.2:n avulla saavutetaan paras mahdollinen asumisviihtyvyys ja järjestelmän itsemodulointitekniikka takaa lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden.