LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

B-Press kopplingar

B‑Press

Täydellinen puristusliitinjärjestelmä kupariputkien nopeaan ja turvalliseen liittämiseen

3 erilaista puristusliitinjärjestelmää kupariputkille

Liittimet on ensisijaisesti tarkoitettu käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin. Valikoima sisältää kaikki yleisimmin käytetyt liitinvaihtoehdot, kuten kulmaliittimet, T-haarat, läpiviennit, ylimenot, muuntokappaleet, jne.
B-Press kopplingar

LK B-Press

Valikoima sisältää mm. kulmaliittimet, T-haarat, läpiviennit, ylimenot ja muuntokappaleet. LK B-Press-liittimet ovat tyyppihyväksyttyjä ja niissä on O-renkaat, jotka tiivistyvät sisään työnnettyä putkea vasten. Liitännän korkea turvallisuus saavutetaan pitkällä putken työntösyvyydellä liittimeen, sekä O-renkaan molemmilta puolilta tehtävällä puristuksella. Puristusliitosten tekeminen on helppoa ja nopeaa helppokäyttöisellä puristustyökalulla, joka on saatavana sekä verkkovirta-, että akkutoimisena.

Tuotevalikoima
B-Press Elförzinkat kopplingar

B-Press sähkösinkitty

Valikoima sisältää kulmaliittimet, T- haarat, ylimenot, muuntokappaleet ym. kokoina 12-54 mm. Puristusliitosten tekeminen on helppoa ja nopeaa helppokäyttöisellä puristustyökalulla, joka on saatavana sekä verkkovirta-, että akkutoimisina.

Tuotevalikoima
B-Press Gas koppling

B-Press Gas

Valikoima täydentää LK B-Pressiä. Erona järjestelmien välillä on se, että B-Press Gas-liittimet on varustettu HNBR-O-renkailla, jotka kestävät mm. öljypohjaisia kaasuja ja nesteitä. Liittimien erottamiseksi ne on merkitty keltaisella "Gas" -merkinnällä.

LK B-Press Gas täyttää Ruotsin kaasuliiton Svenska Gasföreningenin Energigas-normissa (EGN 01) asetetut vaatimukset, jotka koskevat kaasujärjestelmiä, joiden paine on enintään 4 baaria, jakelujärjestelmiä. Paineluokka on PN5, käyttölämpötiloissa -20 - +70 °C. Liitännät on testattu standardin DVGW VP 614 mukaan, mikä on mainittu Saksalaisessa tyyppihyväksynnässä. Pitkä putken työntösyvyys liittimeen, sekä O-renkaan molemmilta puolilta tehtävä puristus takaa liitoksen korkean laadun.

Asennuksessa käytetään helppokäyttöisiä puristustyökaluja, joita on saatavana useana eri mallina sekä manuaalisina, että verkkovirta- ja akkutoimisina.

Tuotevalikoima