LK Systems Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LKS0484

LK Hanakulmarasian jatkoholkki UNI

LK Hanakulmarasian jatkoholkki UNI on lisävaruste tuotteeseen LK Hanakulmarasia valettaviin betoniseiniin ja LK Hanakulmarasiaan UNI, jota käytetään esivalmistetuissa betoniseinissä, kun on tarve pidentää hanak...

LKS0484

LK Hanakulmarasian jatkoholkki UNI

Artikkelit

Tuote Pituus Pakkaus Tuotelista
187 81 79 65 mm

187 81 79

Pituus 65 mm
Pakkaus
Tuotelista

Tarkat tiedot

Kuvaus

LK Hanakulmarasian jatkoholkki UNI on lisävaruste tuotteeseen LK Hanakulmarasia valettaviin betoniseiniin ja LK Hanakulmarasiaan UNI, jota käytetään esivalmistetuissa betoniseinissä, kun on tarve pidentää hanakulmarasian kaulaa. Asennuksissa valettaviin betoniseiniin LK suosittelee tuotetta LK Hanakulmarasia valettaviin betoniseiniin.

Valumuottien poistamisen jälkeen O-renkaalla varustettu jatkoholkki työnnetään paikoilleen LK Hanakulmarasiaan. Tämän jälkeen tiivistyskerros tai tiivistyslaippa asennetaan jatkoholkin kaulan ympärille. Valmiin seinäpinnan asentamisen jälkeen holkkia voidaan lyhentää LK Rasiajyrsin UNI:lla. LK Hanakulmarasian jatkoholkki UNI:a ei saa käyttää LK Hanakulmarasia UNI Push:in kanssa. Kun tarvitaan mahdollisimman paljon tukea, esimerkiksi asennettaessa painava sekoittaja, voidaan käyttää LK Hanakulmarasian vahvikeholkki UNI:a (Tuotenro 188 10 67).